ons product

We komen zelf uit de Industriële automatisering. En doen nog steeds projecten hierin, met name focus op registratie/ besturingssystemen voor klimaatkamers. En vooral voor bestrijding van de zgn stinkbug (BMSB).

Door de verschillende klimaatkamer-projecten, met ieder hun eigen karakter, was er altijd een noodzaak om alle gestructureerde en ongestructureerde data van ieder project op één plaats te hebben. En hierin snel de juiste gegevens naar boven te halen.
Grotere automatiseerders gebruiken ERP software voor de gestructureerde data. Maar dan nog blijkt bv de mailbox een onschatbare hoeveelheid ongestructureerde data te bevatten. Daarnaast Apps, Sharepoints, Excels, Powerpoints, operationele data en nog meer.


Dmv de opkomst van generatieve AI, plus ondersteuning van een grote verscheidenheid aan toegevoegde technieken, krijgen we dit prima voor elkaar.

De volgende stap is om, nu alle project data bijeen zit, een hoeveelheid aan taken te automatiseren en een stuk van de complexiteit uit de projecten te halen. Ook daar zijn we inmiddels ver in gevorderd.


Dat betekent nu niet direct, dat rollen/mensen worden weg-geautomatiseerd. Maar bv een project manager die normaal gesproken één complex project leidt, kan nu bv 2 van dit soort projecten aan. Of iemand die normaal gesproken met pensioen zou gaan, is nog steeds in staat om zo’n project te leiden. Complexiteit is gereduceerd en hierdoor stress verminderd.

meer weten?

Bel of mail ons info@flashtech.nl
Of vul hier het contactformulier in

Neem contact met ons op